69114  Україна, м. Запоріжжя, вул. Героїв 93-ї бригади б. 28 оф. 37

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕННОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

"ДЕМОС"

Продукція

Системи розвантаження Hethon BigBag

Системи розвантаження Hethon BigBag

Системи розвантаження Hethon BigBag підходять для обробки BigBags, які заповнюються порошками, які ущільнюються та утворюють мости (перемикання) або так звані отвори для щурів*. Для того, щоб з BigBag вийшли погано текучі порошки, дно BigBag постійно переміщується 4 (чотирма) незалежно рухомими пластинами. Пневмоциліндри, що приводять в рух чотири пластини, вбудовані в рамку. Відкриття мішка повинно відбуватися у вільному від пилу приміщенні.

                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Система розвантаження BigBag може бути підключена до всіх видів іншого обладнання. На малюнку праворуч зображено інтегровану модель 80 фидера Hethon з висувним бункером. Це використовується для заповнення бочок через систему подачі VanWyk.

У бункері може бути встановлений спеціальний мішок-клапан. 

Це дозволяє вилучати частково порожні мішки з розвантажувальної станції BigBag.

Наша система розвантаження BigBag доступна у сталевій версії з покриттям або з нержавіючої сталі.

Чи виникають проблеми з вивантаженням BigBags борошном, вапном, вуглецем (тонер) або іншими складними продуктами? Зв'яжіться з нами для рішення.

__________________

* Одним із питань, що призводять до відсутності потоку, є перемикання порошків або «вигинання» і щурячі отвори. Перемикання - це випадок, коли матеріал, який розвантажується або подається, утворює міст або арку над шнеком подачі або точкою розвантаження в конусі бункера. Щурячі отвори є умовою, коли матеріал утворює отвір або вузький канал над подаючим шнеком або випускним отвором у бункері, в той час як інший матеріал залишається нерухомим на стінці бункера. Обидві ці умови призводять до того, що продукт не протікає за бажанням.