69114  Україна, м. Запоріжжя, вул. Героїв 93-ї бригади б. 28 оф. 37

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕННОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

"ДЕМОС"

Продукція

Результати виставки «Надра. Корисні копалини-2013»

З 1 по 4 жовтня 2013 року у Донецьку у виставковому центрі «ЕКСПОДОНБАС» наша компанія взяла участь у 4-й міжнародній спеціалізованій виставці «Надра. Корисні копалини», що є високоефективним бізнес-майданчиком для всіх учасників ринку обладнання та технологій видобутку та збагачення корисних копалин.

Виставка проводилася за організаційної підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства екології та природних ресурсів України та Донецької обласної державної адміністрації.

Експозиція виставки розташувалася на відкритому майданчику та у двох павільйонах виставкового центру, на площі майже 3 800 м², де протягом чотирьох днів демонструвалися останні досягнення сучасної гірничодобувної та гірничо-збагачувальної індустрії:

  • Гірничо-шахтне обладнання
  • Устаткування для ГЗК та кар'єрів
  • Устаткування загальнопромислового призначення
  • Виставка зібрала близько 170 експонентів із 13 країн.

 

 

Виставку відвідали керівники та спеціалісти служб постачання, механіки основних ділянок та цехів, а також головні збагачувачі, інженери та енергетики провідних промислових підприємств. Серед них:

  • Гірничо-збагачувальні комбінати
  • Вугледобувні підприємства
  • Коксо-хімічні заводи
  • Металургійні
  • Машинобудівні підприємства
  • Феросплавні заводи
  • Енергогенеруючі підприємства
  • Хімічні підприємства та ін.

За чотири дні роботи з експозицією виставки «Надра. Корисні копалини-2013» ознайомилися понад 5 тис. спеціалістів. За даними електронної реєстрації виставкового центру «ЕКСПОДОНБАС», виставку відвідали представники найбільших споживачів демонстрованого обладнання та технологій. Серед них: Північний, Південний, Інгулецький, Полтавський ГЗК, фахівці шахт «Павлоградвугілля», «Краснодонвугілля», «Комсомолець Донбасу», ш/в «Покровське», «Воркутавугілля», «Шахта ім. А. Ф. Засядька», Авдіївський коксохімічний завод, НКМЗ, «Азовмаш», ММК ім. Ілліча, «Азовсталь», АрселорМіттал Кривий Ріг, Запорізький завод феросплавів, «Східенерго», «Донецькобленерго», «Донбас Енерго», «Уралкалій» та багато інших.

Результатом нашої участі у виставці стали нові ділові контакти, обмін досвідом із провідними спеціалістами галузі, укладання нових домовленостей.

Участь у виставці – це підбиття підсумків, обмін передовими напрацюваннями, просування нових технологій та розробок, а також унікальна можливість презентації власної продукції та можливість оцінки продукції конкурентів.

Можна з упевненістю сказати, що виставка «Надра. Корисні копалини 2013» стала ефективним майданчиком для зустрічі виробників та постачальників обладнання з видобувними та переробними підприємствами, де можна було ознайомитися з інноваційними галузевими рішеннями та досягти нових взаємовигідних угод.

Висловлюємо вдячність та вдячність фахівцям, які відвідали наш стенд на виставці, бажаємо всім благополуччя та процвітання та чекаємо на наступну виставку «Вугілля/Майнінг», яка проходитиме 2–5 вересня 2014 року!